mainos
mainos

Lukas Hradeckýn videoterveiset oluen ystäville

Olutpostin kesälehden tähti on pallokenttien olutmiehenä tunnettu huippumaalivahti Lukas Hradecký, joka paljastaa oman suhteensa ja historiansa oluen parissa. Haastattelimme miestä myös videopuhelun välityksellä. Tässä Lukasin terveiset oluen ystäville. Miehen erikoishaastattelu sekä linkki pidempään videohaastatteluun löytyvät 4.6. ilmestyvästä Olutposti-lehdestä

OLUTPOSTI-LEHTI 2/2021

Olutposti lehden kansiOlutpostin 4.6. ilmestyvän kesän lehden tähti on pallokenttien olutmiehenä tunnettu huippumaalivahti Lukas Hradecký, joka paljastaa oman suhteensa ja historiansa oluen parissa. Perehdymme myös biletohtori Antti Maunun kanssa suomalaiseen juhlimiseen ja juomiseen ja lähdemme pyöräretkelle Suomen rannikolle, oluet mielessä tietenkin. Lisäksi asiaa myös oluella höystetystä retkiruuasta, gluteenittomista oluista ja nyt niin trendikkäistä hard seltzereistä. Kerromme myös kesän klassikko-oluesta tarjoilutapoineen sekä esittelemme klassikkoravintolan. Kolumneja tarjoilevat tuttuun tapaan Tuopillinen-blogin Jouni Koskinen, olutguru Mika Laitinen ja Christoffer Tuominen, ulkomaankirjeenvaihtajamme Lontoosta. Uutena kolumnistina aloittaa pitkän linjan olutmies, pappi ja kirjailija Lari Junkkari. Olutarviot löytyvät Arde arvioi –blogin Ari Juntuselta sekä olutarvioinnin mestarilta Hannu Nikulaiselta. Mukana myös oluthoroskooppi ja toimituksen suositukset grillioluiksi. Kotioluen tekijöille on lehdessä tarjolla gose-resepti sekä artikkeli kansainvälisistä kotiolutyhteisöistä. Tislepostin puolella taas mietitään tislaaja Asko Ryynäsen kanssa tisleiden alkoholiprosentteja ja drinkkivinkkinä tulossa lukijoille mainion ginidrinkin resepti. Lehden mukana tulossa myös tilaajille oma Olut ja grillaus -opas, täynnä vinkkejä ja kesäreseptejä!

Olutposti-lehden tilaajat nauttivat myös lisäeduista, sillä jokaisen lehden mukana toimitetaan jotain ekstraa. 2/2021 -numeron mukana seuraa Olut- ja grillaus -opas ja 50:lle ensimmäiselle uudelle tilaajalle Olutpostin tyylikäs kasvomaski. Muina tilaajaetuina mm. 10 % alennus kaikista Olutpostin oheistuotteista verkkokaupassamme.

Grilli ja Olutposti logo