Mallastamo – Ohran ja panimon välillä

Mallas. Sitä löytyy niin leivästä kuin leivonnaisista mutta kuinka se päätyy eri tuotteisiin?
Tässä teille kattava infopaketti joka on jatkoa uuden Olutposti-lehden 1/2020 laajalle ”Mallastamo – Ohran ja panimon välillä” artikkelille.

Ja koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa niin katsokaapa läpi tämä video. Tästä selviää takuulla koko mallastus prosessi.

 

Ja sitten pienennetään hieman kokoluokaa ja tutustutaan Pehkolan Mallastamoon. Toimitusjohtaja Heikki Haapala kertoo kuinka juttu sai alkunsa sekä omasta elämänmuutoksestaan pankista mallastajaksi. Heikki toimii yrityksen toimitusjohtajana sekä mallastajana.

Kuvassa kaavio

 

Aihe esillä  Olutposti -lehden numerossa 1/2020. Olutposti -lehden voit tilata osoitteesta https://olutposti.fi/tilaa-olutposti tai lukea sen digitaalisesti https://www.lehtiluukku.fi/lehti/olutposti

 

Video:cyde ja Anikó

Kuva: Viking Malt