mainos

Muikea Muikku avasi Helsingin Verkkosaaressa

Momentin Restaurants Oy:n Kalaravintolat saivat uuden perheenjäsenen. Muikea Muikku on ketjun ensimmäinen varsinainen ruokaravintola.

Muikean Muikun ruokatarjonta pohjautuu belgialaiseen ja hollantilaiseen tyyliin, mutta mukana on myös vahvasti merellinen henki. Listan annoksissa näkyvät myös naapurimaiden Ranskan ja Saksan vaikutteet.

ravintolapöytä

”Ajatus ruokaravintolasta on kytenyt meillä jo pitkään. Ruuan ja oluen yhdistäminen on ollut kasvava trendi ja asiakaskuntammekin on kysellyt ruokaravintolan perään. Tämä uusi Kala on myös omalla tavallaan mahtava tilaisuus kehittää erittäin hyväksi todettua Kalaravintolat -olutravintolakonseptia, kertoo Momentin Restaurantsin Concept Lead, Daniel Wallenius.

Vaikka Muikea Muikku onkin ruokaravintola, se omaa Kalaravintoloille tuttuun tapaan laajan ja laadukkaan olutvalikoiman.

”Hanoja on 17 ja niistä löytyy hyvä kattaus niin klassisia tuotteita kuin moderneja craft-oluitakin. Tämän lisäksi valikoimaa täydentävät laadukkaat viinit ja muut alkoholijuomat.”

Muikean Muikun edustalla sijaitsee Verkkosaaren vierasvenesatama, joten paikalle voi tulla myös vesiteitse. Asiakaspaikkoja Muikeassa Muikussa on 120 ja kesäterassilla asiakaspaikkoja on 86.

”Muikku on avoinna joka päivä lounaasta iltamyöhään saakka. Päivittäin vaihtuvalla lounaslistalla on kolme eri lautasilta tarjottavaa annosta ja salaattibuffet. Lähes kaikki listan annokset on suunniteltu, siten että niitä voi tilata kolmessa eri koossa, joten seurueelle voi tilata vaikka monta eri annosta jaettaviksi”, kertoo Wallenius.

baaritiski

Kuvat: Arto Arvilahti

Lue Olutposti-lehti 2/2020 nyt ilmaiseksi verkosta!