Uusi Kalaravintola Helsingin Verkkosaareen

Momentin Restaurants Oy avaa heinäkuussa Helsingin Verkkosaareen uuden ravintolan, nimeltään Muikea Muikku. Ravintola tulee osaksi tunnettua Kalaravintolat-ketjua, ja on sen ensimmäinen ruokaravintola.

Muikean Muikun ruokalista pohjautuu Kalaravintoloiden liikeidean mukaisesti Belgian merelliseen ruokamaailmaan. Annosten jakaminen ja rento yhdessä syöminen on ollut myös ruokalistan rakentamisen perustana.

kalaravintolat logo

”Belgialainen ruokakulttuuri on luonnollisesti saanut paljon vaikutteita naapurimaidensa Ranskan, Saksan ja Hollannin keittiöistä. Näihin yhdistettynä läntisen Belgian merellinen ruokamaailma takaa ruokalistalle erittäin mielenkiintoisen kokonaisuuden erilaisia annoksia. Kaikkia listan ruoka-annoksia on mahdollista tilata useassa eri koossa, joten pöydän ääressä voi istuskella rennosti ystävien ja perheen kanssa nautiskellen makumaailmasta pitkälle iltaan.” kertoo Momentin Restaurantsin Concept Lead, Daniel Wallenius.

Muiden Kalaravintoloiden tapaan, myös laadukas juomavalikoima on iso osa Muikeata Muikkua. Oluthanoja Muikkuun tulee seitsemäntoista, joita täydentää  laadukas pullovalikoima, unohtamatta laadukkaita viinejä. Oluen, viinin sekä ruoan yhdistäminen näkyy Muikeassa Muikussa niin annoksissa, kuin juomasuosituksissakin.

”Olemme pitkään tunnistaneet tarpeen lisätä perinteikkääseen Kalaravintolat -perheeseemme ruokaravintolan. Vaikka maailman tilanne on tällä hetkellä hieman epävakaa koronapandemian vuoksi, uskomme silti vahvasti liikeideaamme ja Verkkosaaren potentiaaliin kasvavana kaupunginosana.” Wallenius jatkaa.

Ravintola Muikea Muikku avataan heinäkuun alussa osoitteeseen Capellanranta 3. Asiakaspaikkoja Muikeaan Muikkuun tulee sisälle 120, kesäisin ulkona palvelee myös iso terassi, jossa asiakaspaikkoja on 86. Ravintolan keittiö tulee palvelemaan päivisin lounaalta aina myöhäiseen iltaan.

Momentin Restaurants Oy:n tiedote

Lue Olutposti-lehti 2/2020 nyt ilmaiseksi verkosta!

Oluttutka