Juttu lensi ja olut maistui Ilosaarirockin Olutetkoilla

Ilosaarirock, ravintola Kerubi, Brooklyn Brewery sekä Olutposti järjestivät rokkiviikonlopun aloittajaisiksi Olutetkot. Brooklyn Breweryn brändilähettiläs Ramses Showlah veti rennon olut-tastingin jossa maisteltiin viittä— erilaista olutta ja puhutiin eri olutlaatujen eroista sekä tämän hetken craft-olut trendeistä.

Tilaisuus keräsi kokoon yli kaksikymmentä asiasta kiinnostunutta eli tupa oli täysi ja mukavan puheliaat itäsuomalaiset ottivat tilaisuuden omakseen välittömästi. Alkujaan tunnin pituiseksi kaavailta tasting venyikin yli aikojen mutta näinhän se käy aina kun on mukavaa. Aika lentää siivillä.

Ja kuinka ollakaan Olutposti teki tapahtumasta videoraportin josta selviää myös ehkä pientä kateutta herättävä juttu varsinkin oluen hard core harrastajien parissa.

Ilosaarirockin Olutetkot olivat samalla myös Olutpostin uuden Tasting Finland lipunmyyntipalvelun ensimmäinen avaus musiikkifestivaalien parissa.— ”Festivaaliasiakkaat ovat yhä kiinnostuneempia maistelemaan sekä vertailemaan uusia makuja ja tuotteita. Nykypäivän kuluttaja on myös valmis maksamaan laadukkaasta tarjonnasta. Uskoisin, että erilaiset maistatukset lisääntyvät myös festivaaliympäristöissä”, kertoo Ilosaarirockin vastaava tuottaja Petri Varis.

Ilosaarirock aloittaa tänään 12.7 Joensuun Laulurinteellä ja kestää sunnuntaille saakka.

Lisää näitä tällaisia totesivat Olutetkojen iloset osallistujat.