mainos
mainos

OlutFM selvittää, mitä vaatii panimon menestyminen?

Olutposti ja radiokanava BusinessFM tuottavat olutaiheista radio-ohjelmaa radiokanavan perjantaipäiviin. OLUTFM-nimisessä ohjelmassa Anikó Lehtinen käy jututtamassa ajankohtaisia vieraita oluen ääressä keskustellen samalla juomaan liittyvistä ilmiöistä.—  Olutta tarkastellaan kulttuurisena ilmiönä, mutta keskiöön nostetaan myös oluen taloudellinen puoli ja mietitään, miten oluella tehdään kannattavaa liiketoimintaa. Ohjelman pituus on 15 minuuttia eli juuri yhden oluen verran ja sen voi kuunnella podcastina Olutpostin kautta jälkikäteen.

Pienpanimoista puhutaan paljon ja ulkoapäin niiden liiketoiminta näyttää varsin vaivattomalta. OLUTFM:n toimittaja Anikó Lehtinen istutti olueen ääreen Hessu Ylisen, yhden espoolaisen Fat Lizard Brewing Co.-n perustajista ja kyseli, mitä panimon kasvu ja menestyminen vaatii. Raikasta pils-olutta maistellessa myös selviää, miten panimon menestyminen käsitetään. Kuuntele ohjelma podcast TÄÄLTÄ.

OLUTFM:n kuulet BusinessFM:ltä aina perjantaisin kello 10 sekä uusintana perjantaisin ja lauantaisin kello 18 heti uutisten jälkeen.