Olutjooga rantautuu vihdoin Suomeen

Olut ja jooga, mikä luonteva pari! Saksassa keksitty olutjooga luo liiton kahden kauniin asian välille, ja tätä liittoa pääsee ensi kertaa Suomessa todistamaan Oluthuone Lehdossa sunnuntaina 26. maaliskuuta.

Harjoitteissa tasapainotellaan pulloa pään päällä tai siemaillaan olutta jooga-asennossa. Joogatunteja on pidetty mm. ravintoloissa, festivaaleilla ja panimoilla.

Lajin kehittäjä Jhula kuvaa olutjoogaa näin:

– Molemmat ovat vuosisatoja vanhoja terapiamuotoja keholle, mielelle ja sielulle. Oluen juomisen ilo ja joogan tuoma mielenrauha täydentävät toisiaan luoden energisoivan elämyksen.”

Oluthuone Lehdon olutjoogan harjoitukset tulevat olemaan rentouttavia ja avaavia. Ensimmäisellä tunnilla keskitytään kehonhallintaan ja liikeratoihin. Tunnille voi ottaa osaa, vaikka ei olisi aiempaa joogataustaa.

– Olutjoogan tavoitteena on ladata alkavaa viikkoa varten koko keho täyteen positiivista energiaa ja iloa, korostaa Oluthuone Lehdon ravintolapäällikkö Maija Saarman.

Olut ja liikunta sopivat mainiosti yhteen, sillä olut on tutkitusti tehokas palautusjuoma. Olut sopii erityisen hyvin nestetasapainon palauttamiseen hikoiluttavan liikunnan jälkeen. Tutkimusten mukaan se korjaa tehokkaasti myös hivenainevajetta.

Oluthuone Lehdon olutjooga 15 €/tunti sunnuntaina 26.3. klo 19 – 20 ja lauantaina 29.4. klo 16 – 17

https://www.facebook.com/events/262627110831721/