OlutKuopio – kesän uusi oluttapahtuma 14-15.6.

Tänä kesänä Kuopion Satamatorin valtaa uusi  OlutKuopio -tapahtuma 14.-15.6.2024.

Tänä vuonna ensi kertaa järjestettävässä tapahtumassa on paikalla useita juomatoimijoita, ruokaa ja elävää musiikkia iltapäivästä auringonlaskuun.

Pääroolissa OlutKuopiossa on nimensä mukaisesti olut. Mukana on useita kotimaisia pienpanimoita, kuten Tornion Panimo, RPS Brewing, Mallassepät, Iso-Kallan Panimo, Panimoyhtiö Tuju, Maku Brewing, Teerenpeli, Fiskarsin Panimo sekä kierolaispanimo Revenant. Kansainvälisiä panimoita edustavat mm. Whiplash, Northen Monk Brew ja Pühaste. Tämän lisäksi mukana on kaikille tuttuja kansainvälisiä merkkejä kuten Kronenbourg, Ayinger, San Miquel ja Corona.

Tapahtumassa on omia pantillisia olutlaseja, joihin voi ostaa myyntipisteistä maistelu- tai suuremman annoksen juomaa. Lasit voi huuhdella vesipisteillä. Erikseen löytyy myös juomien ulosmyyntipiste, josta saa ostaa mukaan tapahtuman toimijoiden juomia.

Muitakin juomia löytyy tapahtuman laajasta valikoimasta, alkoholittomat juomat, siiderit, lonkerot ja viinit kuuluvat myös kattaukseen. Alueen tasting- teltassa on juomatuotteiden maisteluita koko päivän ajan. Tapahtuma-alueelta löytyy runsaasti istumapaikkoja yleisölle, ja vaihtelevaan suvisäähänkin on varauduttu sääsuojin.Henkilökohtaisempaa palvelua ja pöytiintarjoilua kaipaaville on tarjolla mahdollisuus ostaa lippu Malja VIP-Loungeen.

Tarjolla oleva ruoka on BBQ-tyylistä, suunniteltu sopivaksi juomien kanssa.

Elävää musiikkia on tarjolla iltapäivästä alkaen. Iltaohjelman aloittaa molempina iltoina houseband Eastwood Duo ja pääesiintyjänä perjantaina on Kaseva ja lauantaina Sir Elwoodin hiljaiset värit.

Tapahtuma on auki pe 14.6. klo 14-23 ja la 15.6. klo 12-23. Lippuja myy Tiketti.

Lähde ja kuvat: OlutKuopio

Katso myös:

Lepra Beer Fest – uusi oluttapahtuma Lappeenrannassa