mainos

Olutpostin Tampere-sarjassa esittäytyy Nordic Brewery

Maaliskuussa julkaistavassa Olutposti-lehden numerossa kattava Tampere olutkaupunkina artikkeli. Olutkaupunkeja esitellään tänä vuonna lehden jokaisessa numerossa. Tampere-teema huipentuu Pakkahuoneella 11.-12.5. järjestettävään suureen O2O-oluttapahtumaan.

Sarjassa esitellään paikallisia panimoita, ravintoloita ja mahtavaa tampereen seudun olutmeininkiä. Itse Tampereen ohella videosarjassamme vieraillaan Pyynikillä ja Lempäälässä. Ääneen pääsevät panimomestarit, ravintoloitsijat, markkinointihenkilöt ja monet muut. Aiheina mm. oluet, olutkulttuuri, panimoiden tilat ja tuotantokapasiteetit sekä Tampereen valikoidut olutravintolat.

Esittelyssä Nordic Brewery.

Luonnonmukaiseen tuotantoon panostava Nordic Brewery on nuoresta iästään huolimatta ehkä maan tuotteliain panimo verrataessa toimintavuosia ja tuotantoon menneitä oluita. Lempäälässä operoivan Nordic Breweryn juuret ovat syvällä Tampereen ravintolamaailmassa. Gastropub-ravintolaketjun hovipanimona aloittanut Nordic Brewing on kuulu mm. kehittämästään havuoluesta, mikä sai Valtioneuvostonkanslian johtaman Suomi100Finland tunnustuksen ja virallisen logon käyttöönsä.

Suomen Olutmestareiksikin kruunatut Jani Mikkonen ja Joonas Koivisto tapasivat Olutpostin panimonsa tiloissa.

Tampere-teema huipentuu Pakkahuoneella 11.-12.5. järjestettävään suureen O2O-oluttapahtumaan.

Kuvaus: Cyde Hyttinen & Mikko Hentunen
Leikkaus: Riina Tiihonen