OlutPOSTIn paneeli Musiikki & Media -tapahtumassa

Oluen ja musiikin liitto on ollut vahva aina aikojen alusta saakka. Panimoiden ja musiikkialan yhteneväisyyksiä käsiteltiin joku aika sitten OlutPOSTIn artikkelissa ”Kuinka käy panimoteollisuudelta rock’n roll?” — 

Aihe oli esillä myös Anikó Lehtisen Kippis-podcastissa— ”Miten musiikkifestareiden oluttarjonta on muuttunut?”— Nyt teemaa jatketaan omalla paneelilla Tampereen Musiikki & Media— -tapahtumassa.

”Olutkulttuuri musiikissa ja musiikkikulttuuri oluessa” -paneeli

Musiikkifestivaalit ovat muuttuneet elämyspuistoiksi, joissa näkyy myös olutkulttuurin nousu. Kuinka erilaisella valikoimalla pystytään tuottamaan parempaa palvelua entistä vaativammille kuluttajille ja kauanko makuja tappava muovituoppi nousee festarivieraan huulille? Onko suomalainen festivaalivieras eurooppalaistunut juomatavoiltaan ja vastaako nykyinen alkoholilaki tätä päivää? Myös lukuisat bändit ja musiikkiproduktiot ovat saaneet oman oluensa, mutta kuinka yhteistyötä hyödynnetään puolin ja toisin?

Näistä ja muista ajankohtaisista aiheista vaahdotaan paneelissa, jossa keskustelevat festivaalijohtaja Sami Rumpunen/Provinssi, tapahtumavastaava— Juha Korvola/Hartwall, Raskasta Joulua -produktion ”isä” Erkka Korhonen sekä Vakka-Suomen Panimon panimomestari— Jani Vilpas. Paneelin vetää OlutPOSTI-median tuottaja Jari ”cyde” Hyttinen ja paneelin tuottavat OlutPOSTI ja Suomen Olutseura Tiedotuspalvelu.fin— kanssa Olutliiton tukemana.

Keskustelu järjestetään lauantaina 7. lokakuuta 2017 klo 11 – 12— Solo Sokos Hotel Tornissa— Tampereella.— Tilaisuus on avoin kaikille ja toivotamme kaikki musiikki- ja olutkulttuurin ystävät tervetulleeksi!

Paneeli taltioidaan ja lähetetään myöhemmin katsottavaksi internetin välityksellä.

Musiikki & Media oluen parissa