mainos

Videoesittelyssä uusin ja uudistunut Olutposti-lehti sekä tilaajaedut

Olutposti-lehden tilaajat ovat nyt ja tulevaisuudessa erikoisasemassa, sillä lehden mukana toimitetaan aina jotain extraa. Samoin itse lehti on uudistunut ja se toimitetaan kotiin kirjekuoressa.

Olemme huomanneet, että moni lukija harrastaa lehden numeroiden keräämistä. Siksi toimitamme Olutposti-lehden kirjekuoressa, jotta se tulee paremmassa kunnossa kaikille sen tilanneille. Uudistuksen myötä lehti on nyt myös hieman paksumpi, paperia uusittu ja liimaselkänidonta tekee siitä arvokkaan myös ulkoa päin.

Katso videolta uusimman lehden esittely!

Mitä uusi Olutposti-lehti pitää sisällään?
Olut ja sauna on suomalaisille pyhä ja Olutposti pureutuukin tällä kertaa syvälle saunan maailmaan tarjoillen myös vähäalkoholiset suositukset saunajuomiksi. Maaliskuun naistenpäivän kunniaksi käydään läpi naisten roolia panimomaailmassa ennen ja nyt. Uusina osioina Olutpostissa nyt myös kotioluet, tisleet ja maailman olutkuulumiset. Lehdestä löydät myös aasialaishenkiset olut ja ruoka –reseptit, esittelyssä joukko uusia Olutpostin tekijöitä ja asiaa pienpanimon perustamisesta. Tuttuja osioita ovat Arden ja Hannun olut-arviot, klassikkokapakka, oluthoroskooppi, olutslämäri ja nokkelat kolumnit. Lehdessä myös paljon muuta asiaa ja viihdettä.

Uudistus tarjoaa siis lehden tilanneille mukavasti uusia etuja ja parempia lukunautintoja! Olutposti- lehteä pakataan nyt kirjekuoriin, mikä mahdollistaa extramateriaalin saattamisen mukaan tilaajille ja eri kohderyhmille.

Lehden tilaajille toimitetaan lehden mukana kätevä oluen maistamisalusta sekä oluen aromipyörä ja muuta oheismateriaalia. Saat lehden uuden numeron ja tilaajaedut myös jälkitoimituksena 20.4 saakka jos et ole vielä tilaajamme! Katso videolta Anikón esittely.

 

Tiesitkö, että Olutposti-lehden tilanneet saavat myös lukuoikeuden kaikkiin Olutposti-lehden sähköisiin näköisversioihin aina vuodesta 2015 alkaen!

Kuvassa naisia olutlasit kädessä Olutposti lehden kannessa

Itse postitettuna meille syntyy vielä enemmän henkilökohtaisempi tunnelma lukijakuntaamme

Mies ja nainen postittaa Olutposti-lehteä

Mikko ja Linda postitustalkoissa

Lehtiä pöydällä

Extramateriaalia toimitetaan lehden mukana eri kohderyhmille.

Olutposti-lehtiä

Olutposti-lehtiä lähdössä maailmalle Postin laatikoissa.

Tilaajien lisäksi Olutposti-lehti toimitetaan myös mm. panimoille ja maahantuojille, kirjastoille, alan oppilaitoksille, ravintoloille, vähittäismyymälöiden juomaosastoiden vastaaville sekä keskusliikkeiden ja Alkon pääkonttoreihin. Voit löytää lehden myös eri tapahtumista sitten kun saamme pandemian pois jaloista. Toivottavasti tämä tapahtuu todella pian.

Videoesittelyssä uusin ja uudistunut Olutposti-lehti sekä tilaajaedut