Uudessa Olutposti-lehden syksyn numerossa maistellaan ja matkustellaan hyvien juomien maailmassa

Syksyn 9.9. ilmestyvässä Olutposti-lehdessä vierailemme kulttuuripersoona A.W. Yrjänän ja vaimonsa Kikke Heikkisen kotona, jossa nautitaan maittava illallinen pariskunnan itse tekemän siiderin kera. Formulatähti Valtteri Bottas ja kumppaninsa pyöräilijä Tiffany Cromwellin esittelevät  Tislepostissa uudenlaisen kaura-omenaginin ja lisäksi vierailemme kotimaisilla musiikkifestareilla selvittämässä juomien, ruoan ja musiikin yhteyttä.

Matkaamme myös Tanskan maalaismaisemissa ja tutustumme Craft Beer Nomadien kanssa Serbian olutmarkkinoihin. Reseptiosiossa kokkailemme sadonkorjuuillallisen sekä hienostuneita ranskalaispiirakoita eli galetteja oluen kera.

Oluesta syvemmin kiinnostuneille tarjoamme oppaan kotiolut- ja panimoslangin maailmaan  sekä mitä jälkiä pandemia jätti varsinkin pienpanimolle.  Tuttuun tapaan mukana ovat suosittu oluthoroskooppi, klassikkokapakka, olutslämäri, ristikko, Arden ja Hannun olutarviot sekä maanmainiot kolumnistimme ja paljon muuta mielenkiintoista.

Tämänkertainen tilaajalahja on viihdyttävä aikuisten juoma-aiheinen väritysvihko. Tuttuun tapaan lehdestä löytyvät QR-koodit vievät lukijat kattaviin extrasisältöihin Olutpostin verkossa. Kyseessä on taas kerran varsinainen megapaketti oluen ystävälle, joten tilaa lehti itsellesi tai ystävällesi ja ole onnellinen!

PS: Syksyllä alkaa kattava etukampanja tilaajille!

Tämänkertainen tilaajalahja on viihdyttävä aikuisten juoma-aiheinen väritysvihko.