Olutreissu-kirja tarjoaa matkan läpi Suomen olutkaupunkien

Matkailuvinkkinä kaikille oluen ystäville. Viimeisin Olutreissu-sarjan matkakirja, Olutreissu – Matka läpi Suomen käsittelee lähimatkailua. Tekijät, Olutpostin Anikó Lehtinen ja Beer Sommelier Maria Markus kiertävät Suomea ja antavat vinkkejä matkailuun, oluen, ihmisten, helpon matkustamisen, ruuan ja mielenkiintoisten paikkojen kautta.

Olutreissu Suomi perustuu valmiisiin reissureitteihin, joita voi tehdä niin pyörällä, junalla, autolla kuin metrollakin. Reitit on valittu niin, että niiden varrelta löytyy olutta, panimoita ja ravintoloita, mutta myös muuta mielenkiintoista. Näin olutseikkailun voi yhdistää muuhun lähimatkailuun. Tärkeä osa on varattu oluen ja ruuan yhdistämiselle, onhan se kirjoittajien lempiteemoja. Lisäksi kirjassa on hauskoja seikkailuja päiväkirjamaiseen tapaan, koska sattuuhan sitä kaikenlaista reissatessa. Kaupunkeina Olutreissu Suomi -kirjassa ovat muiden muassa tutut Helsinki, Turku, Tampere, Vaasa, Pori, Oulu, Rovaniemi, Kuopio, Jyväskylä ja Lappeenranta, mutta myös pienempiä kohteita kaupunkireittien varrelta.

Olutreissu-kirjat on tekijöiden mukaan tarkoitettu oluesta kiinnostuneille, matkustelusta pitäville aikuisille, jotka ovat kulinarismista ja hyvistä juomista nauttivia seikkailijoita. Olutreissu-teosta voi käyttää rinnan muiden yleismatkaoppaiden kanssa ja Olutreissu-kirja sopii mainiosti myös sohvamatkalle, vaikkapa hyvän oluen seuraan, kertovat Lehtinen ja Markus.

Olutreissu on toimittajien Anikó Lehtisen ja Marian Markuksen sarja matkaoppaita, joissa esitellään tunnetut ja tuntemattomat olutnähtävyydet ravintoloita, panimoita ja kotiin vietäviä tuliaisia myöten.  Opassarja, josta vuonna 2019 on ilmestynyt Olutreissu Eurooppa, on ensimmäinen sarallaan, mutta odotettu ja kiinnostava lisä olutkirjallisuuteen sekä matkaoppaisiin. Nyt ilmestynyt Olutreissu Suomi on sarjan toinen osa. Olutreissu on kirjojen lisäksi kirjoittajien oma matkustusfilosofia – he keräävät hauskoja paikkoja ja kokemuksia, ja haluavat jakaa ne muiden samanhenkisten kanssa!

Olutposti on mukana Olutreissun menossa, katso Olutpostin verkosta Olutreissun matkakertomuksia!

OSTA KIRJA TÄSTÄ!

Olutreissu: Missä juon olutta Helsingissä?

Olutreissu: Missä kannattaa juoda olutta Itä-Suomessa?

Olutreissu: Missä kannattaa juoda olutta Oulussa ja Torniossa?

Olutreissu: Missä kannattaa juoda olutta Porissa?