Olutta ja mennyttä #111

Kyllä maistuu koffillinen!

”A-olut vaatii 3 kuukauden kypsymisajan. Kuvitelkaa sitten, kuinka suuret käymistilat vaatiikaan hyvä olut sellaiselta suurpanimolta kuin KOFF. Me kerromme: tilavuutta on 30 miljoonaa pulloa. On selvää, että kypsyminen on eräs tärkeimmistä vaiheista oluen valmistuksessa, mutta vieläkin tärkeämpi on se tinkimätön ammattitaito, jolla hyvää olutta käsitellään sen kaikissa valmistusvaiheissa. Ilman sitä ei olisi kypsää, tasalaatuista olutta. Sellaista, josta maan ensimmäinen panimo voi olla ylpeä. KOFF”

(Lähde: Panimon mainostiedote vuodelta 1970)

vanha koff mainos

vanha koff mainos

vanha koff mainos

Tämän artikkelin valmisti ja tarjoili Retromies.

osta kotimaista olutta mainos

Lue Olutposti -lehden kesänumero nyt ilmaiseksi verkosta!

olutpostin verkkokaupan mainos

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.