mainos
mainos

Panimo Hoppa mukana Tuomion saari -elokuvassa

Kouvolan Kuusankoskella toimiva Panimo Hoppa on mukana Tuomion saari -elokuvassa.

Kouvolan Kuusankoskella toimiva Panimo Hoppa päätti keväällä 2023 lähteä mukaan paikalliseen elokuvatuotantoon, kymenlaaksolais-päijäthämäläisen independent-kauhuelokuva Tuomion saari -kanssa. Hoppa ryhtyi elokuvan yhteistyökumppaniksi saadakseen tuotesijoittelun kautta näkyvyyttä omalle brändilleen.

”Meillä ei käytännössä ole mahdollisuutta toteuttaa valtakunnallista markkinointikampanjaa mutta elokuvayhteistyön kautta olemme saaneet brändiämme laajempaan tietoisuuteen. Tullaanhan elokuva näkemään elokuvateatterien jälkeen monissa muissakin kanavissa”, Panimo Hopan toimitusjohtaja Toni Rautjoki toteaa tyytyväisenä.

Hopan oluet ovatkin kuvissa mukana erittäin näkyvästi, mutta samaan aikaan ne istuvat tarinaan luontevasti. Rautjoki ja panimon olutmestari Tommi Pienmunne innostuivat yhteistyöstä niin paljon, että päättivät lanseerata elokuvan ensi-illan korville Tuomion saari -elokuvan nimikko-oluen, joka on aihepiiriin sopivasti tyypiltään India Black Ale (5,2 til.-%). Elokuvabrändättyjä oluita on Suomessa aiemmin tehty vain muutamia.

Vuodenvaihteessa ensi-iltansa saanut kymenlaaksolais-päijäthämäläinen independent-kauhuelokuva Tuomion saari kertoo joukosta nuoria aikuisia, jotka päättävät lähteä retkeilemään järvellä sijaitsevaan saareen, josta kerrotaan tarinaa sinne aikanaan hirmutekonsa jälkeen karkotetusta lapsesta. Elokuvaa on esitetty yli 50 paikkakunnalla aina Rovaniemellä asti.

Keke Soikkeli -elokuva TUOMION SAARI on elokuvateattereissa kautta maan. Tuomion saari -olut on nyt kaupoissa Kouvolan lähialueilla.

Katso myös:

Oluen ja elokuvan yhteys mutta miksi?