mainos
mainos

Pien perustaa panimoravintolan Kallioon

Maahantuonnistaan sekä kauppa- ja baaritoiminnastaan tunnettu Pien perustaa Pien Brewpub-nimisen panimoravintolan Kallioon. Uuden panimoravintolan toiminta on tarkoitus aloittaa tämän kuun aikana.

– Ravintolan hanoissa tulee olemaan tulevaisuudessa sekä oman panimon oluita että tietysti laaja kattaus erilaisia mielenkiintoisia kansainvälisiä ja kotimaisia tuotteita, vinkkaa Pienen Erkki Häme. – Pien Brewpubin hanaolutvalikoimassa löytyy varsinkin NEIPA:a, hapanoluita, pastry stoutteja mutta tietysti myös muita oluttyylejä. Eikä lagerin ystäviäkään ole unohdettu, oma hana tullaan varamaan lagerille tai pilsille ja näitä oluita tulee varsinkin perinteisiltä saksalaisilta pienpanimoilta.

Oman panimon oluiden valmistus aloitetaan heti kun luvat on saatu kuntoon. Oluita tulee panemaan kotiolutpiireistä ja sekä Himabisse- että Homemade Dynamite -kotiolutkilpailuiden voitoista tuttu Jirka Orden.

Pien Brewpubissa on myös ruokaa saatavana. Keittiötä vetää mm. Lucy in the Sky ja Villd -ravintoloista tuttu Alfred Tallberg  ja ravintolapäällikkönä toimii Heidi Reis, joka on aikaisemmin työskellyt mm. Maannoksessa. – Ruoka tulee olemaan tyyliltään olutmaailmaan sovitettua, modernia ruokaa. Sukulaisravintolaksi nimeäisin esimerkiksi helsinkiläisen Baskeri &Basso -ravintolan, kertoo Häme.

Pien Brewpub sijaitsee entisissä ravintola Beergerin tiloissa, osoitteessa Hämeentie 15.

Lue Olutposti-lehti 2/2020 nyt ilmaiseksi verkosta!