Pienpanimoliiton jäsenpanimot: Koskipanimo

”Mä oon mieluummin panimomestari, ku tehtaanjohtaja”

Näin jyrähtää Koskipanimon panimomestari ja toimitusjohtaja Sam Viitaniemi. Ja ymmärrän hyvin, että miksi hän ajattelee näin. Työntekijöiden tyytyväisyys panimon nykyiseen kokoon tarttuu tietyllä tapaa myös minuun. En tiedä, että olenko yksin ajatusteni kanssa, mutta minut valtaa sellainen seesteinen ”tässä on nyt oikein hyvä olla” -fiilis, joka saa minut rauhoittumaan samoissa tiloissa toimivan ravintola Plevnan pöydässä tuopillisen ääreen. Ja se tyytyväisyys panimon kokoon myös aivan varmasti vapauttaa panimon työntekijöitä keskittymään siihen tärkeimpään, eli maistuvan oluen valmistukseen, sen sijaan, että heidän pitäisi alituisesti murehtia laajenemisesta johtuvista kulueristä tai muutoksista panimon laitteistoon / tuotteisiin. Selkeä kuva seuraavasta viidestä tai jopa kymmenestä vuodesta vapauttaa ihmisiä keskittymään nykyhetkeen. Minä ainakin tiedän, että Koskipanimo on ja pysyy. Ja tiedän, että se tuopillinen Siperiaa on vähintäänkin yhtä hyvää, kuin vuonna 2014.

Koskipanimon Samppaan voit tutustua TÄÄLTÄ

Koskipanimon Henkkaan voit tutustua TÄÄLTÄ

Mallasasiamiehen mietteet Plevnasta ja Koskipanimosta TÄÄLTÄ

 

Cheers!

Teksti: Mallasasiamies

Kuvat: Pienpanimoliitto

Lue Olutposti-lehti 2/2020 nyt ilmaiseksi verkosta!

 

Olutpostin mainos

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.