Pikkulinnulta kotimainen Puotila 2023 -viski

Olut- ja viskiravintoloistaan tunnettu Pikkulintu julkaisee kotimaisen Puotila 2023 -viskin kunnioittaakseen helsinkiläisiä juuriaan.

 

 

Olut- ja viskiravintolaketju Pikkulintu julkaisee Puotila 2023 -viskin, joka on myynnissä kaikissa ketjun ravintoloissa sekä valituissa Alkoissa tilausvalikoimatuotteena. Kyseinen viski on tislattu kesäkuussa 2017 Teerenpelin tislaamolla Lahdessa ja se on kypsynyt reilun kuuden vuoden ajan espanjalaisessa tammitynnyrissä, joka on vetoisuudeltaan 120 litraa. Kyseessä oli tynnyrin ensitäyttö(first fill).

Viski on vahvuudeltaan 54,9%  ja sen myyntierä on 219 pulloa. Aromiltaan viskiä kuvataan runsaan hedelmäiseksi, vivahteikkaaksi ja viljaiseksi, hieman öljyisen suutuntuman yhdistyessä tammiseen makumaailmaan.. Väriltään Puotila 2023 -viski on syvän meripihkan ja punertavan sävyinen.

Vuonna 2000 perustetun Pikkulintu -olutravintolaryppään ensimmäinen ravintola avattiin Puotilaan. Nykyisin ravintolat ovat Kontulassa, Myyrmäessä  ja Helsingin keskustassa. Pikkulintu tunnetaan myös maahantuonnistaan.

Lue lisää:

Itä-Helsingin Pikkulintu on alansa konkari