Pontikkaa ja paineetonta yhdessäoloa Tampereella

Tampereen Tullin alue saa keväällä 2022 ravintolatarjontaansa uudenlaista eloa, kun Gastrobar Tisle avasi ovensa perjantaina Tullintorin pohjoispäädyssä Tullinaukion laidalla.

Tisle edustaa rentoa yhdessäoloa, kohtaamisia sekä alueen tapahtumien keskipistettä. Gastrobarin taustayhtiö Tullin ravintolat Oy koostuu ravintola-alan kokeneista tekijöistä. Taustalta löytyvät viime vuonna yhteistyönsä aloittaneet Tullikamarin Pakkahuone & Klubi sekä Brocco Catering. Tisleen juomatarjonta nojaa vahvasti nimensä mukaisesti tislaamokulttuurin saloihin. Klassikkohörppyjen raaka-aineet koostuvat erilaisista itse maustetuista pontikoista sekä laadukkaista tisleistä läheltä ja kaukaa.

Gastrobarin pontikka-sommelier Sami Kulmala kertoo, että aallonharjalla oleva vaihtuvuus ja innovatiivisuus näkyvät tisleiden, oluiden sekä viinien valikoimassa. – Laajan tisletarjonnan lisäksi olen erityisen ylpeä meidän erilaisten itse maustettujen pontikoiden valikoimasta. Sen päälle olemme panostaneet vahvasti myös alkoholittomien tuotteiden tarjontaan.

Tisleen keittiön keskipisteessä ovat pohjoismaiset sekä paikalliset raaka-aineet maailman makujen ympäröiminä.

Päivällä Tisle palvelee asiakkaita laadukkaalla lounaalla. Iltaisin Tisleen keittiö taipuu rennon ruoan pariin: keittiön luukusta nousee purtavaa isommille porukoille jaettavaksi tai annoksia jokaisen omaan makuun. Ruokalistan makumaailma juttelee sujuvasti Tisleen pontikkapohjaisten drinkkien kanssa. Myös itse maustetut pontikat seuraavat ravintolan ruokatuotetta sesonkien mukaan.
– Keittiöön meillä on ladattuna paljon osaamista. Ydintiimin muodostaa monista ravintoloista sekä muun muassa kokkimaajoukkueesta tuttu keittiömestari Jarmo Räisänen yhdessä Tammelantorin laidoilla tutun kalakokin Jukka Salmelan kanssa, Gastrobar Tisleen yrittäjä Janne Salonen kertoo.

Ravintolapäällikkö Johanna Graykowski kertoo, että Tisleeseen ovat kaikki tervetulleita.
– Tarjoilemme arkisin lounasta ja iltaisin meille voi puolestaan tulla nauttimaan cocktaileja, tai vaikka piipahtaa syömässä gastrobarin antimia. Saamme myös upean kesäterassin 100-paikkaisen ravintolatilamme lisäksi, joten isommallakin seurueella saa saapua Tisleeseen.

Ravintola on sisustettu sisustusarkkitehti Sari Selin-Perrinin IN design Sélin -yrityksen toimesta. Tilan pienimmätkin yksityiskohdat on haluttu miettiä niin, että asiakkaat viihtyvät takuuvarmasti.
– Tunnelmallinen sisustus, musiikki ja loistava palvelu yhdessä upeiden ruoka- ja juomatuotteidemme kanssa luovat Tisleen sielun. Tislen asiakaspalvelu on helposti lähestyttävän vieraanvaraista niin kansainvälisesti kuin myös paikallisesti, Johanna Graykowski lupaa.

Tisleitä tiskiin mutta tarjolla on myös oluita

Gastrobar Tisle / Tullikatu 6, 33100 Tampere

Lähde: Tisleen tiedote