Sori Taproom jälleen auki

Kaisaniemen olutravintolakeskittymä täydentyi, kun Sori Taproom avasi jälleen ovensa. Vaikka ravintola on tuttu monelle entuudestaan, nyt sisustusta on uusittu ja ruokalistaakin täydennetty.

Pääosassa ravintolassa ovat tietysti Sori Brewingin oluet, joita listalla on runsaasti. Lisäksi valikoimassa on kuratoidusti tuttuja, modernien pienpanimoiden oluita ympäri Eurooppaa, viinejä sekä ruokaa. Kokonaisuudessa voisi sanoa, että ravintola on ottanut edellisestä vielä aimo harppauksen taproomista ruokaravintolan suuntaan.

Sori Taproomin ruokalistassa on kiinnostavia Kalifornian makuja, modernia texmexiä, pizzoja ja hampurilaisia unohtamatta. – Halusimme lisätä ruokatarjontaa ja tuoda laajemman kattauksen erilaisia annoksia ravintolan listalle, kertoo Sori Taproomin Ryan Lumb.

Sori Taproomin Ryan Lumb

Ravintolan sisustus on uusittu ja värejä lisätty. Sisustukseen on valittu enemmän pehmeitä materiaaleja, joten entiseen varrattuna uudistus on vallan onnistunut ja näin sisustus heijastaa myös nykyistä ruokalistaa paremmin.

Itse maistoin paikan päällä hieman taproomin rapeapohjaista pizzaa Sori Brewingin raikkaan, belgityylisen vehnäoluen kera ja pidin yhdistelmästä kovasti. Sori Taproom sopii oivasti Kaisaniemen olutravintola-tarjontaan, nyt on taas yksi syy enemmän käydä Kaisiksessa oluella, vaikka hyvän tacon kera.

 

Katso myös uusi Viisi Penniä -ravintola!

Mad Hopper Brewing Company ja ravintola Viisi Penniä – nyt panimo ja ravintola samassa paikassa