Suomen söpöin olutfestari Beer Camp 2019 valloitti

Suomen söpöimmäksi olutfestivaaliksi tituleerattu Beer Camp järjestetään vuorovuosina Fiskarsin ruukissa ja Mathildedalin ruukissa. Tänä vuonna oli vuorossa Mathildedal. Tapahtuman järjestävät Mathildedalin Kyläpanimo ja Fiskarsin Panimo.

Vuosittaisen tapahtuman tarkoituksena on saattaa hyvät oluet ja ystävät yhteen ja se onnistui hyvin. Tapahtumassa oli tarjolla järjestävien tahojen oluita sekä pientä purtavaa. Kuultiin myös sangen mielenkiintoista musiikkia ja siliteltiin alpakoita. Samalla tuli tutuksi kylän panimo sekä mainio ravintola Terho.Katso video ja alla muutamia kuvia.

Kuuntele myös:— OLUTFM selvitti kyläpanimon salat OlutFM Podcast jossa— OLUTFM:n Anikó Lehtinen kävi katsomassa miten Mathildedalenin panimo rakentuu osana kyläyhteisöä, selviääkö myymällä oluita pääosin paikallisesti ja maistelemassa oluita panimon perustajan Tuomo Holmin kanssa.

Ja lisää juttua— Mallasasiamiehen tuoreesta Iso mies rakastaa kaikkea pientä blogikirjotuksesta. Tarinaa— Mathildedalin kyläpanimolla ja Tuomo Holmin tavasta pyörittää panimoa nimenomaan kyläpanimona, joka tuottaa olutta vain lähialueille.

Beer Campissä mukana myös tapahtuman vakiovieras Jaakko Selin. Olutposti teki aikoinaan Jaakosta ”Olutmuoti kertoo elämänilosta.” artikkelin

Myös ympäristössä riittää ihmeteltävää

 

Tunnelmallinen ravintola Terho iltavalaistuksessa

Paikallisia tuotteita Terhossa 1 dl tasting annoksina.

Terhossa on tunnelmaa, asiantuntevaa palvelua ja paikallisia tuotteita.