mainos
mainos

Esittelyssä Olutposti-lehden syksyn numero sekä ilouutinen lehden tilaajille!

Vuoden kolmas 21.9.2020 ilmestyvä Olutposti-lehti on kotimaisen oluen juhlaa!

Nyt julkaistava lehtemme tekee paluun paperiformaattiin edellisen 2/2020 -numeron ilmestyttyä vain sähköisenä.

Uudessa numerossa kerromme muun muassa Suomen Paras Olut –kilpailun voittajat, teemme sadonkorjuuruokaa, kerromme millainen on suomalaisen oluen menneisyys ja mitä on sahti sekä perehdymme oluthiivan maailmaan. Sijoitussarjassamme kerrotaan miten olutsijoittamisesta saa tuottoa. Olutmatkailemme sekä kotimaassa että ulkomailla, katsastaen myös Riian olutnähtävyydet ja kotioluentekijöille lehdessä on kveik-oluen käyttöopas sekä dunkel-oluen resepti. Tuttuun tapaan mukana myös Arden ja Hannun olutarviot, olutkolumni ja klassikkopubi. Mukana myös Suomen Olutseuran sekä Olutliiton omat palstat.Uutena voit lukea oman oluthoroskooppisi ja tietenkin paljon muuta kiinnostavaa asiaa.

Ja ilosanomana voimme kertoa, että kaikki Olutpostin vanhat ja uudet tilaajat tulevat saamaan lukuoikeuden myös kaikkiin sähköisiin näköislehtiin! Lehden voi tilata itselleen tai ystävälle tästä!

Olutposti lehden kansia

Olutposti -lehti 3/2020 leviää myös ilmaisjakeluna satoihin K-Citymarketteihin sekä K-Supermarketteihin juomaosastojen vastaaville. Tietenkin sen saavat myös noin 150 kumppanuusravintolaamme sekä kaikki muutkin Olutposti kumppanit. Samoin lehden voi tavoittaa myös valikoiduista alan tapahtumista.

Olutposti lehti kansi

Lue Olutposti-lehti 2/2020 nyt ilmaiseksi verkosta!