TCBW näkyy Tallinnan panimoissa ja baareissa

Tallinn Craft Beer Weekend kokoaa Pohjois-Euroopan— panimoväen Tallinnaan tulevana viikonloppuna.

5.-6. toukokuuta järjestettävä loppuunmyyty tapahtuma on erityisesti suomalaisten suosiossa. Suomalaispanimot näkyvät etenkin festivaalin ulkopuolella.

Kulttuurikattilassa järjestävässä tapahtumassa on maisteltavissa Suomesta ainoastaan Mallaskosken Panimon oluita. Muusta tarjonnasta vastaavat mukaan kutsutut virolaiset panimot ja kansainväliset vieraat.

Edellisvuosien tapaan virallinen festivaalibaari on Speakeasy, joka on festivaalin järjestäjän Põhjalan panimon oma kapakka. Siellä voi muun muassa vaihtaa festivaalilipun valmiiksi rannekkeeseen.

Kaksivuotias Sori juhlii avoimin ovin

Sori Brewing juhlii kaksivuotissyntymäpäivään avoimin ovin torstaista sunnuntaihin. Panimon perustajat Pyry Hurula ja Heikki Uotila ovat paikalla klo 11-16. Tarjolla on myös tunnin mittaisia panimokierroksia maisteluineen pari kertaa päivässä. Kierrokset täyttyvät, paikka kannattaa varata etukäteen.

Syntymäpäivien kunniaksi ensi-illassa on kaksi kollaboraatio-olutta. Sorin ja Stockholm Brewingin yhteistyössä syntynyt Sweet Mistress (Brandy BA) on makea ja suolainen, ranskalaisessa brandytynnyrissä viimeistelty.

Sorin ja AF Brew’n Midsummer Melancholy (Brandy BA) on saanut tynnyrikypsyä liki vuoden. Näitä kahta olutta voi myös ostaa mukaan niin kauan kuin erää riittää.

Lisätietoja tapahtumasivulta Facebookista.

Nordic Brewery Tap takeover

Pirkanmaalainen Nordic Brewery sai kutsun Koht-baariin juuri festivaalin ajaksi. Torstaina ja perjantaina 4.-5. toukokuuta Nordic Breweryn oluet valtaavat hanat Tallinnan suosituimpiin lukeutuvassa olutravintolassa.