Teerenpeli-ravintola myös Kuopioon

Teerenpeli Yhtiöt avaa uuden ravintolan Kuopioon kevättalvella 2024. Kuopion keskustaan, torin laidalle avattava 8. Teerenpeli-ravintola tuo tarjolle oman panimon ja tislaamon tuotteet. Kahteen kerrokseen tulee terasseineen noin 200 asiakaspaikkaa.

Teerenpeli Yhtiöiden toimitusjohtaja ja yrittäjä Anssi Pyysingin mukaan sopivaa liiketilaa etsittiin Kuopiosta pitkään ja tästäkin liiketilasta aloitettiin keskustelu jo ennen pandemiaa, joka sitten hidasti prosessia osaltaan. Myös lupaprosessi vei oman aikansa. – Kuopio on ollut meillä toiveissamme jo pitkään. Teerenpeli sijoittuu Kauppakadun ja Puijonkadun kulmaan, jossa ei ole aiemmin ollut ravintolatoimintaa, Pyysing vahvistaa.

– Teerenpeli on varmasti osalle kuopiolaisista tuttu Teerenpeli Panimo & Tislaamon tuotteiden kautta ja ne tulevat olemaan pääosassa myös Kuopion Teerenpelissä. Tarjolle ravintolaan tulee omia juomia, eli oluita, siidereitä, viskejä ja giniä sekä pientä syötävää valomerkkiin asti. Lupaamme rentoa meininkiä ja pilkettä silmäkulmassa tuttuun Teerenpelin tyyliin, Teerenpeli Yhtiöiden kehitysjohtaja ja yrittäjä Marianne Pyysing kertoo.

Teerenpeli tarjoaa kuopiolaisille mahdollisuuden ostaa osuus oman kaupungin viskistä, joka kypsyy Whisky Cuben tammitynnyreissä ravintolan kellarissa. Kuopion Teerenpelin Whisky Cuben tammitynnyrikypsytys valmistuu vuonna 2028 ja sitä voi hankkia ennakkovarauksella.

Ravintolatilan remontti aloitetaan loppuvuoden aikana ja samalla alkaa myös henkilökunnan rekrytointi. Ravintola tuo Kuopioon arviolta 9-12 uutta työpaikkaa. Teerenpeli Kuopioon haetaan tällä hetkellä franchising-yrittäjää. Teerenpeli-ketjun franchise-yrittäjä saa käyttöönsä hyvin testatun ja pitkälle kehitetyn ravintolakonseptin sekä paikan innovatiivisessa Teerenpeli-ravintoloitsijoiden joukossa.

Teerenpeli Yhtiöt Oy on ravintola-, tislaamo- ja panimoalan perheyritys, joka on perustettu Lahdessa vuonna 1994. Konserniin kuuluu seitsemän Teerenpeli-ravintolaa Helsingissä, Lahdessa, Tampereella, Jyväskylässä, Turussa, Lappeenrannassa ja Oulussa, Taivaanranta-ravintola, Teerenpeli Panimo & Tislaamo, Laivaravintola Teerenranta sekä Wine Cafe Olavi. Teerenpeli Yhtiöiden liikevaihto on noin 15 miljoonaa euroa ja yritys työllistää noin 100 henkilöä. Teerenpeli Panimo & Tislaamon tuotteet valmistetaan uusiutuvalla energialla.

Lähde ja kuvat: Teerenpeli Yhtiöt

Katso lisää:

Teerenpeli voitokas Saksassa