Teerenpelin viskeille kultaa kansainvälisissä kilpailuissa

Teerenpelin Tislaamon KULO- ja Aged 15 Years-viskit voittivat kultaa ja PALO- ja LÄNKI-viskit saivat molemmat hopeaa arvostetussa International Wine & Spirit Competition -kilpailussa. Lisäksi Tokyo Whisky & Spirit Competition:ssa KULO-viski voitti kultaa  ja ainoastaan Japanin markkinoille lanseerattu LAHJA-viski saavutti hopeaa.

Vuonna 2002 Lahdessa perustetun Teerenpeli Tislaamon viskit ovat voittaneet palkintoja kansainvälisissä kilpailuissa. Arvostetussa International Wine & Spirit Competition -kilpailussa Teerenpeli Tislaamon KULO- ja Aged 15 Years -viskit saavuttivat molemmat huikeat 98/100-pistettä ja Gold Outstanding -maininnan. Lisäksi PALO- ja LÄNKI -viskit saivat molemmat hopeaa. KULO:lle tämä oli jo toinen IWSC Gold Outstanding -maininta.

Palkituista viskeistä kolme on lanseerattu Teerenpeli Tislaamon vuonna 2020 saavuttaman IWSC Worldwide Whiskyproducer -palkinnon jälkeen.

Myös Aasian suurin viskialan kilpailu eli Tokyo Whisky & Spirit Competition toi Teerenpeli Tislaamolle hyviä uutisia. KULO-viski voitti kultaa jo kolmatta vuotta peräkkäin ja ainoastaan Japanin markkinoille lanseerattu LAHJA-viski saavutti hopeaa.

– Olemme iloisia kuullessamme Japanin uutisista! KULO:n kolme voitokasta vuotta peräkkäin merkitsee meille paljon. Toivomme, että yhä useammat japanilaiset viskin ystävät löytävät käsintehtyjen suomalaisten Single Malt -viskien luo, sanoo Teerenpeli Panimo & Tislaamon perustaja ja toimitusjohtaja Anssi Pyysing ja  korostaa erityisesti henkilökunnan ammattitaidon ja sitoutuneisuuden merkitystä saavutuksissa.

Teerenpelin mallasviskejä on saatavilla Teerenpeli-ravintoloissa, Alkossa, Helsingin lentokentän ja Itämeren matkustajamyynnissä sekä ulkomailla.

Lähde ja kuvat: Teerenpeli

Katso lisää:

Teerenpeli lanseeraa viskin 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi