Tornion Panimon oluet osaksi Diamond Beverages:n edustusta

Craft-oluiden maahantuonti- ja myyntiyhtiö Diamond Beverages sekä Tornion Panimo ovat solmineet oluiden edustus- ja jakelusopimuksen. Yhteistyön tavoitteena on laajentaa merkittävästi lappilaisoluiden ravintolajakelua maanlaajuiseksi.— 

Muun muassa skotlantilaispanimo BrewDogin jakelijana tunnetun, tänä vuonna 20-vuotista taivaltaan juhlistavan Diamond Beveragesin liikevaihto on kasvanut vahvasti viime vuosina. Yrityksen portfoliossa on laaja valikoima niin craft-oluita ja siidereitä kuin muita juomatuotteita. ”Tornion Panimon maineikkaat tuotteet ja vahva Lappi-brändi tuovat merkittävän lisän pienpanimo-oluiden portfolioomme ja vahvistavat valikoimaamme kokonaisuudessaan,” Diamond Beveragesin toimitusjohtaja Walter Himanen sanoo.

Tornion Panimo jatkaa yli 140-vuotista panimoperinnettä entisissä Lapin Kullan tiloissa. Lappilainen pienpanimo on tullut tunnetuksi mm. vuoden 1964 kultamitalioluen reseptillä valmistetusta Original Lageristaan. ”Etsimme kumppania vahvistamaan ravintolajakeluamme erityisesti Etelä-Suomessa. Diamond on maamme kärkijakelijoita, eikä heidän tuoteportfoliossaan ole kanssamme suoraan kilpailevia tuotteita, mikä tekee heistä meille täydellisen kumppanin,” Tornion Panimon johtaja Kaj Kostiander toteaa.

Useiden maahantuomiensa olutmerkkien lisäksi Diamond Beverages jakelee kotimaisten Beer Hunter’s ja Malmgård -panimoiden oluita. Molemmat osapuolet näkevät uuden sopimuksen vahvistavan kaikkien Diamondin jakelemien suomalaispanimoiden asemaa.