Tuhti lohipasta IPA-oluen seuraan

0

Kokeile helppoa lohipastaa, johon vähän erilaista makua antaa kokkauksessa käytettävä graavilohi. Tuhdin kermainen pasta on omiaan sitrusmaisen IPA-oluen kera.

Kermainen lohipasta (4lle)

  • Pastaa oman nälän mukaan

Kastike:

  • 1 sipuli
  • Oliiviöljyä paistamiseen
  • 1 pkt (noin 200-250g) graavilohta
  • 2,5 dl kermaa
  • Suolaa ja mustapippuria

Keitä pasta. Pilko sipuli pieneksi ja kuullota se öljyssä. Lisää kuutioitu graavilohi ja sekoittele kunnes lohi on kypsää ja hajoaa pieniksi siruiksi. Lisää kerma ja hauduta noin 10-15 minuuttia. Mausta suolalla, jos tarvitsee. Tarjoa runsaan mustapippurin kera. Juomaksi havumainen tai sitrusmainen jenkkityylinen IPA-olut.


JAA KAVERILLE.

Kirjoittaja

Anikó Lehtinen
Scroll Up