Turun tislaamon Kaiho Vodka sai tuplakultaa Luxembourgissa

Turun Tislaamon Kaiho Single Estate Organic Vodka oli voitokas Luxembourgissa käydyssä kansainvälisessä Europe Trophy International Wine & Spiritskilpailussa.

 

Kaiho Vodka palkittiin arvokkaimmalla palkinnolla eli tuplakullalla omassa sarjassaan. Marraskuussa Kaiho Vodka palkittiin kultamitalilla Craft Spirits Awards – kilpailussa Lontoossa, joten  kansainvälinen menestys jatkuu.

Turun Tislaamon Kaiho Vodka tehdään käsityönä varsinais-suomalaisista raaka-aineista Raisiossa, Varsinais-Suomessa. Syysvehnä tulee Hannulan luomutilalta n. 30 km päästä tislaamosta ja laimentamiseen käytettävä lähdevesi Jakkulan lähteestä Somerolta. Kaiho Vodka tehdään viljan rouhinnasta pullotukseen asti itse, niin kuin vodkaa sen alkuperäisessä muodossaan tehdään. Valmista pirtua ei osteta ulkomailta, vaan se tislataan itse. Koko valmistusprosessi on täysin omissa käsissä.

Turun Tislaamon perustajilla Tapio Järvenpäällä ja Jari Varjolla on alusta saakka ollut selvää, että maailman paras vodka syntyy parhaista mahdollisista raaka-aineista ilman kompromisseja. Huippulaadukas tislauslaitteisto, ammattitaito ja intohimo yhdistettynä puhtaimpiin raaka-aineisiin, siinä resepti ja syy siihen miten vasta 5 kk markkinoilla ollut alkoholituote voi saavuttaa näin lyhyessä ajassa näin paljon kansainvälistä menestystä.

Lähde: Turku Distillery Ltd.

Lue myös raportti Tisleposti Asko Ryynäsen vierailusta tislaamoon

Tisleposti vieraissa – Turun tislaamo Oy ja Kaiho vodka