mainos
mainos

Videoesittelyssä tuorein Olutposti-lehti numero 3/2020

Uudessa numerossa 3/2020 kerromme muun muassa Suomen Paras Olut –kilpailusta, teemme sadonkorjuuruokaa, kerromme millainen on suomalaisen oluen menneisyys ja mitä on sahti sekä perehdymme oluthiivan maailmaan. Sijoitussarjassamme kerrotaan miten olutsijoittamisesta saa tuottoa. Olutmatkailemme sekä kotimaassa että ulkomailla, katsastaen myös Riian olutnähtävyydet. Kotioluentekijöille lehdessä on kveik-oluen käyttöopas sekä dunkel-oluen resepti. Tuttuun tapaan mukana myös Arden ja Hannun olutarviot, olutkolumni ja klassikkopubi. Mukana myös Suomen Olutseuran sekä Olutliiton omat palstat. Uutena voit lukea oman oluthoroskooppisi ja tietenkin paljon muuta kiinnostavaa asiaa.

Olutposti-lehti 3/2020 leviää myös ilmaisjakeluna satoihin K-Citymarketteihin sekä K-Supermarketteihin . Tietenkin sen saavat myös noin 150 kumppanuusravintolaamme sekä -panimoa ja kaikki muut Olutpostin kumppanit. Samoin lehden voi tavoittaa myös valikoiduista alan tapahtumista.

Ja ilosanomana voimme kertoa, että kaikki Olutpostin tilaajat tulevat saamaan lukuoikeuden myös kaikkiin sähköisiin näköislehtiin! Lehden voi tilata itselleen tai ystävälle tästä!

Voit myös liittyä mukaan Suomen Olutseuraan, jolloin saat lehden kotiisi automaattisesti etujen kera.Olutposti lehden kansia

Kuvassa kartta

 

Lue Olutposti-lehti 2/2020 nyt ilmaiseksi verkosta!