Viking Malt sai EcoVadis Platinum Medal -tunnustuksen

EcoVadis on maailman arvostetuin ja luotetuin globaalien toimitusketjujen liiketoiminnan kestävyyttä arvioiva toimija.

Viking Malt Oy:n voimakkaasti teknologiaan pohjautuvan EcoVadis-arvioinnin tekivät kansainväliset arviointiammattilaiset tukenaan helppokäyttöiset, kestävyyttä arvioivat kriteeristöt. EcoVadis-arvioinneissa päästään porautumaan yritysten ympäristöön sekä sosiaalisiin ja eettisiin riskeihin yli 200 ostokategoriassa ja 160 maassa.

Viking Malt, joka on yksi maailman johtavista korkeatasoisten mallastuotteiden toimittajista, on saanut Platinum Medal -tunnustuksen viimeisimmässä EcoVadis Corporate Social Responsibility (CSR) arvioinnissa. Platinum-taso on uusi kategoria CSR-toiminnan arvioinnissa ja näin Viking Malt sijoittuu ylimpään 1 %:n ryhmään yrityksiä, joita EcoVadis on arvioinut sekä ylimpään 2 %:n ryhmään mallasteollisuudessa.

”Viking Maltin CSR-työ pohjautuu vahvasti yrityksemme arvioihin ja liiketoimintastrategiaan. Se auttaa meitä tiedostamaan entistä paremmin liiketoimintamme vaikutukset ympäröivään yhteiskuntaan: talouteen, yhteiskuntaan ja ympäristöön. Se auttaa meitä myös luomaan vahvemman siteen Viking Maltin ja henkilöstömme sekä asiakkaidemme ja toimittajiemme välillä. Jokainen erillinen kestävään kehitykseen liittyvien toimenpiteidemme arviointi on meille äärimmäisen arvokas. Tämä nyt saavutettu korkea arvio osoittaa, että matka, jolla olemme on oikean suuntainen, arvokas ja merkityksellinen”, kertoo Annika Wilhelmson, Vice President Innovation, Quality and CSR.

Tiistaina 9.3.2021 Kasper Madsen, Viking Maltin toimitusjohtaja, osallistui EcoVadis Sustain 2021 -konferenssin paneelikeskusteluun teemalla “Visiosta Arvoihin, toimitusjohtajan tiekartta kestävään toimintaan”.

Toiveeni on, että osallistumisemme ja panoksemme voi auttaa muita yrityksiä heidän kestävään kehitykseen liittyvällä matkallaan. Kun meiltä kysyttiin, mitä antaisimme neuvoksi, haluaisin painottaa, että jokaisen yrityksen johtoon kuuluvan tulee omaksua itselleen asenne kestävän kehityksen huomioimisesta – se on meidän tapamme toimia ja tehdä bisnestä. Uskon, että nyt saamamme korkea EcoVadis-arvio lisää uskottavuuttamme asiakkaidemme parissa ja he arvostavat työtämme tässä suhteessa. Ei pidä myöskään väheksyä henkilöstön sitoutumisen merkitystä ja sen arvoa, että he voivat tuntea ylpeyttä yrityksestämme”, kertoo Madsen Viking Maltin tiedotteessa.

Kuvat & lähde: Viking Malt tiedote

Viking Malt Groupin uusi mallastamo panostaa energiatehokkuuteen