mainos
mainos

Vuoden olutravintola: tamperelainen Konttori

Helsinki Beer Festivalin asettama raati valitsi Vuoden olutravintolaksi tamperelaisen Konttorin. Olutravintola Konttori saa suitsutusta niin laajasta valikoimastaan kuin osaavasta henkilökunnastaan.

Vuoden olutravintolan valinnan ratkaisee aina kokonaisuus. Tampereella yli kymmenen vuotta toimineen Konttorin suurin valtti on kaupungin laajin, tiuhaan vaihtuva olutvalikoima. Erityisesti pienpanimo-oluita bongaileva Hannu Nikulainen arvostaa sitä, että monien sekä kotimaisten että ulkomaisten uusien panimoiden ensi-illat Tampereella ovat viime aikoina olleet juuri Konttorissa.

Konttorin tunnelmaan kuuluu suosittu pubivisa. Se on yksi vetovoimatekijä, joka houkuttelee olutravintolaan eri sukupolvia. Sijainti Tampereen ytimessä, kauniissa jugendtalossa on tietysti oivallinen.

”Jäykkä mutta asiallinen.” Henkilökunta on ystävällistä ja osaavaa. Näinä ekstraamisen kulta-aikoina Konttorin henkilökunta vaikuttaa kohtuullisen vakiintuneelta, mitä kanta-asiakkaat arvostavat. Myös omistuspohja on pitävä jo vuodesta 2004, jolloin Mikko Hannula ja Restbar Group otti Konttorin hoiviinsa.

Valintaraatilaiset taputtelivat toisiaan olalle onnistuttuaan löytämään pitkäjänteisesti toimivan olutravintolahelmen, joka ei ole paistatellut julkisuudessa. Konttori on keskittynyt olemaan hyvä olutravintola!

”Aikuisten ihmisten konstailematon seurustelupaikka” on avoinna aina klo 12 eteenpäin.

Vuoden olutravintola valittiin nyt 11. kerran. Valinnan tekivät olutbongari Hannu Nikulainen, olutkouluttaja Mikko Salmi ja oluttoimittajat Maria Markus, Mariaana Nelimarkka, Sakari Nupponen ja Jussi Rokka.