Äitienpäiväksi uunibrietä ja siiderimansikkahilloa

Äitienpäiväherkut hukassa? Tämän helpon ja hyvän äitienpäiväjälkiruuan saat toteutettua hetkessä ja tarvikkeetkin löytyvät lähikaupasta. Ilahduta äitiä uunibriellä ja siiderimansikkahillolla, se vie kielen!

Olutposti toivottaa kaikille hyvää äitienpäivää!

Uunibrie ja siiderimansikkahillo

  • 1 brie -juusto

Siiderimansikkahillo:

  • 1/2 pss pakastemansikoita (tai vadelmia)
  • 1 dl kuivaa omenasiideriä
  • 1 dl sokeria

Laita hillon ainekset kattilaan ja keitä noin 15-20 minuuttia. Hillo saa jäädä aika valuvaksi.

Lämmitä uuni 180 -asteeseen, laita brie leivinpaperin päälle uunipellille ja laita uuniin noin 10 minuutiksi, kunnes brie on pehmeää ja valunut hieman ulos kuorestaan.

Tarjoa heti hillon ja kuivan omenasiiderin kera. Lisänä voi tarjota kanelikorppuja.

Katso myös kokonainen siiderimenu:

Normandian siideriherkut