HCBF Winter Edition 2024 laajentaa kotioluttapahtumien kirjoa

Kotiolutta ja hyvää seuraa talvisissa maisemissa? HCBF Winter Edition 2024 kuulostaa loistavalta yhdistelmältä!

Kahtena edellisenä kesänä järjestetty Home Craft Beer & Food Fest (tuttavallisemmin HCBF) nostaa vuonna 2024 kierroksia, vastaa kävijöiden toiveisiin ja lanseeraa uuden tapahtuman. Perinteisesti alkukesästä järjestettävä viikonlopun kotiolutfestari saa rinnalleen helmikuussa järjestettävän talvitapahtuman.

Amatöörimäisesti editoidussa kuvassa neljä ihmistä, joilla päässä pipot. Kuvan etualalla on lunta.

Kotiolutpostin havainnekuva siitä, miltä HCBF Winter Edition -tapahtuma saattaa näyttää. Alkuperäinen kuva: Petrik Saari

Rentoa menoa hienoissa puitteissa

HCBF Winter Edition tullaan järjestämään 2.-4.2.2024. Tapahtumapaikaksi on valikoitunut Hauholla sijaitseva hulppea Härkälinna, joten puitteet laadukkaiden kotioluiden maisteluun ovat kohdillaan. Tapahtumapaikalta löytyvät myös kota sekä sauna paljuineen.

HCBF-tapahtumat ovat perinteisesti tunnettuja kilpailuistaan, joissa kotipanijat kilvoittelevat oluillaan eri sarjojen palkintopaikoista. Tapahtumaa järjestävän Pauli Hodjun mukaan HCBF Winter Edition on kesätapahtumaa rennompi kokoontuminen, jossa fokus on hyvässä oluessa ja hyvässä seurassa.

Tilaa on vain nopeimmille

Näissä tapahtumissa kyse ei ole taloudellisen voiton tekemisestä vaan osallistuminen tapahtuu talkoohengessä ja pääsymaksu (85 € oluen tekijöille ja 95 € aveceille) käytetään majoitus- ja aamupalakustannusten kattamiseen. Kukin osallistuja tuo nyyttärimeiningillä mukaan joko oman kotipanimon oluita tai ruokaa yhteisesti nautittavaksi.

Tulevaan tapahtumaan on vielä joitain paikkoja vapaana, joten nyt kannattaa toimia vauhdikkaasti mikäli kotipanijoiden kokoontumisajo tulevana talvena kiinnostaa. Ilmoittautumiset ja lisätiedot: hcbf.events@gmail.com

Lue lisää:


Teksti: Erkki Ukkola
Kuvat: HCBF Events, Petrik Saari & Erkki Ukkola