Janosta tekoihin – podcast: vieraana Maku Brewing

Janosta tekoihin -podcastissa Tornion panimon panimomestari Kaj Kostiander keskustelee oluenvalmistuksen ammattilaisten kanssa oluenteosta, alaan liittyvistä ilmiöistä ja tietysti oluentekijöiden urasta. Tällä kertaa vieraana on Jani Suomalainen Maku Brewingilta.

Janosta tekoihin -podcast syntyi Kostianderin mukaan alusta tuoda esille ihmiset oluiden takaa, samalla kertoen mitä kaikkea vaaditaan, jotta olut löytää tiensä oluenystävien lasiin. – Halusin tuoda esiin oluentekijät, heidän osaamisensa ja ennen kaikkea sen kovan vaatimustason, mitä laadukkaan oluen tekeminen edellyttää.

Jokaisessa jaksossa esitellään yksi panimoalan ammattilainen ja hänen tarinansa – kuka hän on, miten hän päätyi alalle, mikä on hänen osaamisensa ja intohimonsa. Samalla syvennytään yhdessä johonkin oluenpanon ilmiöön, ongelmaan tai aihealueeseen, joka on vierasta lähellä. Tähän mennessä haastateltuja ovat olleet Mikko Salmi (Teerenpeli), Timo Kanniainen (Sonnisaari), Riitta Sulkama (Nokian Panimo) ja nyt Maku Brewingin Jani Suomalainen.

Kuuntele podcastia tästä!

Kuva: Tornion Panimo

Lisää jaksoja kuulet täältä:

Janosta tekoihin – uusi pienpanimopodcast