Janosta tekoihin – uusi pienpanimopodcast

Janosta tekoihin -podcastissa Tornion panimon panimomestari Kaj Kostiander keskustelee oluenvalmistuksen ammattilaisten kanssa oluenteosta, alaan liittyvistä ilmiöistä ja tietysti oluentekijöiden urasta.

Janosta tekoihin -podcast syntyi Kostianderin mukaan alusta tuoda esille ihmiset oluiden takaa, samalla kertoen mitä kaikkea vaaditaan, jotta olut löytää tiensä oluenystävien lasiin. – Halusin tuoda esiin oluentekijät, heidän osaamisensa ja ennen kaikkea sen kovan vaatimustason, mitä laadukkaan oluen tekeminen edellyttää.

Jokaisessa jaksossa esitellään yksi panimoalan ammattilainen ja hänen tarinansa – kuka hän on, miten hän päätyi alalle, mikä on hänen osaamisensa ja intohimonsa. Samalla syvennytään yhdessä johonkin oluenpanon ilmiöön, ongelmaan tai aihealueeseen, joka on vierasta lähellä. Tähän mennessä haastateltuja ovat olleet Mikko Salmi (Teerenpeli), Riitta Sulkama (Nokian Panimo), Greta Mäkinen (Fat Lizard Brewing Co.), Aki Railanmaa (RPS Brewing), Jani Suomalainen (Maku Brewing) ja Timo Kanniainen (Sonnisaari panimo).

Kuuntele podcastia täältä!

Lähde ja kuva: Tornion Panimo

Katso lisää:

Kotimaisesta perunasta tehty Mummon Perunalager Tornion Panimolta