Grillausvinkkinä Olutmarinoidut kanavartaat ja meloniavokadosalsa

Kesällä grillataan. Olutpostin grilliausvinkkinä Olutmarinoidut kanavartaat ja meloniavokadosalsa.

Resepti:

4 kanan rintafilettä Varrastikkuja Marinadi:
1 appelsiinin mehu
1 rkl appelsiininkuorta 1 dl saison-olutta1⁄2 dl oliiviöljyä Suolaa, pippuria 1tl paprikajauhettaLiota grillivartaat. Sekoita marinadi. Viipaloi kanafileet varraspaloiksi sopivaksi ja upota ma- rinadiliemeen. Anna olla ainakin pari tuntia,enemmänkin voi. Pyyhi ylimääräinen marinadi kanapaloista ja pujota vartaisiin. Grillaa.Meloniavokadosalaatti2 avokadoa
1⁄4 melonia
Tuoretta basilikaa

Liemi:
1/2 limen mehu
1/2 dl hapanolutta
2 rkl juoksevaa hunajaa
suolaa
1/2 chili pilkottuna (taas siemenet pois)Leikkaa meloni ja avokado pieniksi kuutioiksi, laita palat kulhoon. Sekoita liemi, kaada kuu- tioiden päälle ja anna maustua joku tunnin verran. Lisää lopuksi tuore basilika pienittynä.

Katso myös

Jussin juoma- ja ruokavinkit

Lue lisää reseptejä ilmaiseksi Olutpostin näköislehdestä 

Lue Olutposti -lehden kesänumero nyt ilmaiseksi verkosta!

Oluttutka

Virusta päähän lahjakorttikampanja