Grillausvinkkinä olutmarinoidut kanavartaat ja meloniavokadosalsa

Kesällä grillataan. Olutpostin grillausvinkkinä olutmarinoidut kanavartaat ja meloniavokadosalsa.

grillivartaita

Resepti:

4 kanan rintafilettä

Varrastikkuja

Marinadi:

1 appelsiinin mehu

1 rkl appelsiininkuorta

1 dl saison-olutta

1⁄2 dl oliiviöljyä

Suolaa, pippuria

1tl paprikajauhetta

Liota grillivartaat. Sekoita marinadi. Viipaloi kanafileet varraspaloiksi sopivaksi ja upota marinadiliemeen. Anna olla ainakin pari tuntia, enemmänkin voi. Pyyhi ylimääräinen marinadi kanapaloista ja pujota vartaisiin. Grillaa.

 

Meloniavokadosalsa

2 avokadoa

1⁄4 melonia

Tuoretta basilikaa

Liemi:

1/2 limen mehu

1/2 dl hapanolutta

2 rkl juoksevaa hunajaa

suolaa

1/2 chili pilkottuna (taas siemenet pois)

Leikkaa meloni ja avokado pieniksi kuutioiksi, laita palat kulhoon. Sekoita liemi, kaada kuutioiden päälle ja anna maustua tunnin verran. Lisää lopuksi tuore basilika pienittynä.

Katso myös

Jussin juoma- ja ruokavinkit

Lue lisää reseptejä ilmaiseksi Olutpostin näköislehdestä 

Lue Olutposti -lehden kesänumero nyt ilmaiseksi verkosta!

Oluttutka

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.