Kalamestareita etsitään oluenpanoon

Helsingissä toimivat Kalaravintolat etsivät olutravintolan asiakkaista Kalamestareita uuteen projektiinsa Mallaskosken Panimon kanssa.

Olueen suuntautuneiden Kalaravintoloiden kanta-asiakkailla on nyt mahdollisuus päästä mukaan panemaan Kalaravintoloille oma oluensa, joka tehdään Mallaskosken Panimolla, Seinäjoella.

”Projektin on tarkoitus olla pari kertaa vuodessa toistuva, joten myös tulevilla kanta-asiakkaillamme on mahdollisuus päästä jatkossa mukaan. Tämä tulee varmasti olemaan hieno kokemus kaikille osapuolille”, – kertoo Kalaravintoloiden Daniel Wallenius. Valitut Kalamestarit lähtevät lokakuun alussa Mallaskosken Panimolle panemaan suunnittelemansa oluen, joka tulee Kalaravintoloihin myyntiin yksinoikeudella marraskuussa 2018.

Kalamestareita valitaan useampi, sillä jokaisesta Kalaravintolasta pääsee mukaan yksi kanta-asiakas. Hakuaika on käynnissä nyt ja lisätietoja voi kysellä oman Kalaravintolansa henkilökunnalta.

Kalaravintolat on osa Momentin Group Oytä, joka—  on suomalaisomisteinen konserni. Sen toimialoihin kuuluvat laadukkaiden alkoholijuomien tuotekehitys, maahantuonti ja myynti, ravintolatoiminta ja pienpanimotoiminta.

Kuva: Momentin Group.