Olutta ja parsaa superhelposti

Parsa-aika on käsillä ja maailman helpoin parsaresepti on tässä. Olut ja parsa sopivat erittäin hyvin yhteen. Parsan kanssa erinomaisia oluttyylejä ovat erilaiset vehnäoluet, golden alet ja kuivan rapsakat pilsit. Kokeile myös sitrusmaisia pale ale-oluita ja maltaisia lagereita.

Parsaa olutmajoneesikastikkeella

1 nippu vihreää parsaa

Kastike:

1 dl majoneesia
1 dl turkkilaista jugurttia
—½ dl vaaleaa vehnäolutta
1 rkl sinappia
Suolaa ja mustapippuria

Sekoita kaikki kastikkeen ainekset yhteen ja jätä kylmään tekeytymään.

Keitä tai paista parsat ja valuta kylmä kastike kuuman parsan päälle. Tai sitten voit dippailla parsaa kastkkeessa. Viereen vain hyvä saksalaistyylinen vehnäolut ja nautinto on taattu!