Olutbloggarit koolla

OlutPOSTI kutsui bloggariystävänsä koolle lauantaina Helsinki Beer Festivaaleille yhteiseen tapaamiseen. Paikalla oli myös Nokian Panimon Matti Heikkilä kertomassa Suomen Paras Olut— -kilpailusta, joka on tänä kesänä suurempi kuin koskaan.

Nokian panimo ja Olvi tarjosivat juomat tilaisuuteen, jossa suoritettiin samalla vapaamuotoinen Smörrebröd, eli tanskalainen voileipä ja olut -tasting.— Tanskalaisista voileivistä kävi kertomassa meille aina yhtä iloinen smörremies Aimo Lindgren.

Paikalla symppaamassa oli myös Suomen Olutseuran uusi puheenjohtaja Antti Kotti, OlutPOSTI-lehden päätoimittaja Mariaana Nelimarkka sekä Olutliiton uusi puheenjohtaja Anikó Lehtinen.
Tilaisuuden lopuksi kävimme ”aamukahvilla” Fat Lizard— -panimon standillä jossa ryhmälle tarjottiin todellinen erikoisuus. Lasiputkessa oli vaniljaa, kookosta sekä kahvipapuja. Niiden läpi ajettiin tummaa stouttia ja aaaah….mikä maku.

olutpostin verkkokaupan mainos

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.