Paneerattu juusto ja saksalaistyylinen vehnäolut

Banaanisen hedelmäinen ja hieman neilikkainen saksalaistyylinen vehnäolut on oiva juomasuositus suutuntumaltaan raskaisiin, mutta aromiltaan kevyehköihin ruokiin. Pähkinällä paneerattu briejuusto on parhaimmillaan heti valmistuksen jälkeen saksalaistyylisen vehnäoluen kanssa, mutta se toimii hyvin myös tumman vehnäoluen kera.

Pähkinäleivitetty brie-juusto

1 pkt brietä
Noin 2 dl Estrella Pistachio& Almond Nut Mix
1 kanamuna
Noin 2 dl vehnäjauhoja

Öljyä paistamiseen

Murskaa yleiskoneella tai sauvasekoittimella pähkinät hyvin pieneksi, jauhemaiseksi seokseksi. Riko kanamuna lautaselle ja sekoita sen rakenne haarukalla. Ota brie ja pyörittele se ensin vehnäjauhoissa, sitten kanamunassa ja lopuksi pähkinäjauhoissa. Paista kullankeltaiseksi öljyssä. Tarjoa salaatin tai hillon kera. Juomaksi hedelmäinen vehnäolut.