Panimo- ja virvoitusjuomateollisuusliiton toimitusjohtaja vaihtuu

Panimo- ja virvoitusjuomateollisuusliiton toimitusjohtaja Riikka Pakarinen lähtee valtiovarainministeri Matti Vanhasen (kesk.) EU-erityisavustajaksi.

Riikka Pakarinen aloitti Panimo- ja virvoitusjuomateollisuusliiton toimitusjohtajana vuoden 2019 alussa. Pakarinen on toiminut sitä ennen mm. keskustan varapuheenjohtajana, keskustan europarlanmentaarikkona ja  entisen pääministerin Juha Sipilän (kesk.) EU-asioiden erityisavustajana.

Asiasta kertoi MTV Uutissivusto 9.7.2020.

Uudeksi toimitusjohtajaksi valittiin HTM, LL.M., M.Sc. Tuula Loikkanen. Loikkasella on vankka tausta edunvalvonnan ja elinkeinopolitiikan parista. Hän siirtyy Panimoliiton toimitusjohtajaksi Kaupan liiton edunvalvontajohtajan tehtävistä.

”Koen taustani luovan erinomaiset edellytykset työskennellä Panimo- ja virvoitusjuomateollisuuden puolesta”, toteaa Loikkanen.

Panimoliiton hallituksen puheenjohtaja Lasse Ahon mukaan Panimo- ja virvoitusjuomateollisuus on näkynyt erinomaisesti yhteiskunnallisessa keskustelussa. Olemme kiitollisia Riikalle hänen työstään alan puolesta. Tuula Loikkanen jatkaa tätä erinomaista työtä. Pakarisella on pitkä poliittinen tausta EU-asioissa, joten siirtyminen politiikan pariin on ymmärrettävää kutsun näin käydessä,” toteaa Aho Panimoliiton tiedotteessa.

Lähteet: Panimoliitto ja STT

Artikkelia on muokattu klo 12.20.

Panimoliiton uusi toimitusjohtaja esittäytyi.

Lue Olutposti-lehti 2/2020 nyt ilmaiseksi verkosta!