Yleisö äänesti panimot Tampereen O2O-tapahtumaan

Pirkanmaalainen olutkulttuuri esittäytyy toukokuussa koko voimallaan Tampereen Pakkahuoneella paikallisten panimoiden astuessa esiin. Yleisö äänesti Olutpostin verkossa mieleistään panimoa Olutpostin ja paikallisten toimijoiden yhteistyössä tuottamaan O2O-tapahtumaan, jossa esitellään Pirkanmaan alueen olut- ja populaarikulttuuria 11.-12.5.

Kolmen kärki oli:

1. Pyynikin käsityöläispanimo 105 ääntä 16,4%

Palkittu ja kansainvälisesti tunnetuin suomalainen pienpanimo Pyynikin käsityöläispanimo jatkaa voittoisaa taivaltaan itse viitoittamallaan tiellä.

”-Todella upeaa, että olemme valtakunnallisesti tunnettuja ja näin pidettyjä. Meillä on takana vahva nousukausi joka tuntuu vain jatkuvan. Itse äänestin Narvan Panimoa Pirkamaan kylien ja kulttuurin puolesta, joka näköjään pärjäsi myös sangen hyvin. Kiitos teille kun jaksatte nostaa Pirkanmaan ja Tampereen kulttuuria näkyville ja Pakkahuoneella tavataan” toteaa Tuomas Pere Pyynikin käsityöläispanimon olutmestari.

Olutposti vieraili Pyynikin käsityöläispanimolla tammikuussa

2. Brewcats 91 ääntä 14,2%—  — 

Tampereen kohutuin pienpanimo Brewcats on valloittanut suomalaisen olutmaailman omintakeisella ottellaan niin mediassa, kuin tuopeissammekin. Panimon oluet myydään ennakkoon loppuun yksi tuote-erä toisensa jälkeen. Brewcatsin uusi tuote on aina mediatapahtuma. Ikävä kyllä Brewcatsit eivät pääse osallistumaan tämän vuoden O2O-tapahtumaan, sillä tuotteet ovat loppuunmyytyjä.

Brewcats Olutpostin Tampere-sarjassa

3. Hopping Brewsters 79 ääntä 15,2%— 

Akaalainen Hopping Brewsters on kutkuttanut suomalaisia makuhermoja erinomaisilla oluillaan vuodesta 2014. Panimo tunnetaan oluiden ohella ilmailuhistoriaan viittaavista etiketeistään.

Vastauksia tuli yhteensä 639 kpl.

Äänestykseen osallistui 10 kpl Pirkanmaan alueen panimoita. Yleisö sai toivoa myös muita panimoita valtakunnallisesti. Näitä toiveita tuli 56 kpl.

O2O-tapahtumassa esillä mm. Pyynikin käsityöläispanimo, Soundville Brewing Company, Koskipanimo (Plevna), Nordic Brewery, Kaleva Brewing, Hopping Brewsters. Narvan panimon saapuminen varmistuu myöhemmin. Nokian panimo on esillä Pyynikin käsityöläispanimon osastolla.