Suomen vanhin viinitila tislaa myös väkeviä

Uusinta vuodelta 2021

Hermannin Viinitila Ilomantsissa on Suomen vanhin viinitila, perustettu jo vuonna 1989. Nykyään viinitilalla tehdään myös väkeviä viinoja ja likööreitä nimellä Nordic Premium Beverages, yhteistyössä muun muassa Valamon Luostarin kanssa.

Kuinka syntyy Ilomantsissa ginit ja viskit? Mikä on Hermannilaisten liikeidea? Näe Suomen kansainvälisin pullotuslinja ja ihmettele massiivista tynnyröintivarastoa.  Tislaamoa pyörittää nykyään Asko Ryynänen, joka sattumoisin myös kirjoittelee juttuja Tislepostiin. Katso tutun miehen haastattelu videolta!

Sanat ja leikkaus: cyde ja Harri Soinila
Kuvaus: cyde

TyS500 osa 12. Valamon luostarin absinttia sekä muita tisleitä

Viski – onko värillä väliä?

Väkevä vastuu tarkoittaa juomavalmistajien osalta ymmärrystä maailman tilasta

Tynnyrikypsytyksen salat

Tisleposti: Laseissa on eroja

Jäätislaus tekee oluesta täysin oman tuotteen

Asko Ryynänen tuo viskit, ginit ja väkevät juomat Olutpostin verkkoon