Jälkiruoaksi grillipersikkaa ja ale-olutta

Grilliruokaa ajatellaan yleensä suolaisena, mutta grillissä voi mainiosti tehdä myös jälkiruokaa. Tämän kesäisen jälkiruoan kera kannattaa nauttia raikasta golden alea tai tuhdimpaa belgi-dubbelia.

Grillatut persikat hunajan ja pähkinöiden kera

4-6 persikkaa puolitettuna
auringonkukkaöljyä grillaamiseen
2 rkl hunajaa
kourallinen Estrella Pistachio and Almond Nut— -sekoitusta

Puolita persikat ja sivele tasainen puoli ohuelti öljyllä. Grillaa persikoita hetki tasainen puoli alaspäin, niin että ne hieman pehmenevät ja kumoa lautaselle grillattu— puoli ylöspäin. Valuta hunajaa päälle ja ripottele pähkinät lopuksi. Tarjoa hieman makean ale-oluen kera.

aikakausilehti