mainos
mainos

Uusin 17.11 ilmestyvä Olutposti – lehti iloksi talven pimeneviin iltoihin!

Uuden 17.11. ilmestyvän Olutposti-lehden mukana pääset nojatuolimatkalle Yhdysvaltojen olutmaailmaan, humalasadonkorjuuseen Saksan Hallertauhin sekä Bulgarian pienpanimoskeneen. Siideripostissa tutustutaan Englannin siiderimaailmaan ja siihen, kuka on Suomen parhaan siiderin takana. Tislepostin puolella esittelyssä gini sekä Suomen suosikkiharmaa eli juhlavuottaan viettävä lonkero. Kotiolutpostissa Valtakunnallinen kotiolutkilpailu ja red ale. Lehdessä asiaa myös savuoluista, keskioluen historiasta, Suomen pullo- ja tölkkikierrätyksestä sekä kauppojen olutmyynnistä.

Tutustu myös olutopetukseen Suomessa, olutmaailman keksintöihin ja katso mitkä ovat toimituksen suosikkiolut- ja leffayhdistelmät. Lehden kattavasta reseptiosiosta voit poimia reseptit lämmittäviin, oluella maustettuihin keittoihin ja siideriglögiin tai kokkailla tuhteja voileipiä, oluen kanssa tietysti.  Lehdessä mukana klassikot kuten Hannun ja Arden olutarviot, olutslamäri, klassikkokapakka, ristikko, monipuoliset kolumnistit ja kaiken ennustava oluthoroskooppi.Tilaajalahjana tässä vuoden viimeisessä Olutpostissa joulu- sekä pakettikortteja!

Tilaa lehti itsellesi tai lahjaksi ystävällesi osoitteessa: https://olutposti.fi/tilaa-olutposti.

Sivulla myös tulostettava lahjakortti isänpäiväksi ja jouluksi!

Uusin numero 4/2022 ilmestyy 17.11 ja se toimitetaan tilauksen saavuttua annettuun osoitteeseen aina 15.12 saakka. Sen jälkeiset tilaukset alkavat vuoden ensimmäisestä numerosta. Olutposti – lehti ilmestyy vuonna 2023 seuraavasti:  24.2/4.6/8.9/24.11