hartwall mainos

Olutreissun leivostasting

Kokeile Olutreissun kanssa olut- ja leivos-tastingia. Tästä saat vinkit mitä olutta voi tarjota niin pullan, lihapasteijan, juustokakun kuin porkkanakakunkin kanssa.

Kokeile näitä yhdistelmiä!

  • Lihapasteija ja englantilainen, maltainen ale-olut (vaikka Shepherd Neame Master Brew). Lihapasteijan tuhdin suolainen maku ja oluen mieto makeus tasapainottavat toisiaan hienosti.
  • Juustokakku ja hapan, marjainen olut (vaikka Mallaskoski Blueberry Sour). Marjainen hapanolut leikkaa kauniisti juustokakun kermaisuutta ja keventää kokonaisuutta.
  • Porkkanakakku ja perinteinen, karamellimaltainen, hedelmäinen IPA (vaikka Bryggeri IPA). Porkkanakakun mausteisuus muodostaa kauniin makuparin karamellimaisen IPA-oluen kanssa ja kakun kermainen juustopäällys sopii oluen jälkihumaloinnin kanssa.
  • Korvapuusti ja kirpeä villihiivaolut (vaikka Fiskarsin Panimon Funky Luomu Saison). Korvapuustin makean rasvainen herkullisuus toimii rustiikkisen kirpeän saison -oluen kera ja sekä oluen että korvapuustin makumaailma näin monipuolistuu mielenkiintoisesti.

Maista yhdistelmät myös ristiin.

Katso myös Olutreissun rakkausruoka -tasting!

Olutreissu: Järjestä olut ja rakkausruoka –tasting!