mainos
hartwall mainos

Ota haltuun olut ja sipsi -tasting!

Helpon olut ja ruoka -tastingin saa aikaan suomalaisten lempinaposteltavista eli sipseistä, joiden intensiivinen suolaisuus ja rasvaisuus sopii hyvin oluiden maun arviointiin, koska näin voimakkaat perusmaut tuovat esiin oluesta helposti huomattavissa olevia uusia aromeja.

Kaveriporukan illanviettookin sopivat olut ja sipsi -yhdistelmät eivät vaadi sen kummenpaa ruuanlaittotaitoa ja maistuvat kaikille. Lisäksi nämä yhdistelmät ovat sellaisia, joita voi kokeilla myös ristiin ja sieltä voi löytää itse uusia suosikkeja.

Kokeile olut&sipsi -tastingia!

Grillisipsi ja belgityylinen tripel 

Mausteisen tulinen sipsi viihtyy hieman makean ja pyöreän oluen kanssa. Sipsin tulisuus lieventyy oluen maltaisuuden takia ja suolaisuus tasapainottaa oluen makeutta.

Juustonaksu ja saksalaistyylinen pils 

Kitalakeen jäävä, voimakkaasti juustoinen naksu saa oivan kumppanin voimakkaasti humaloidusta  pilsistä, jonka humalointi pyyhkii juuston maun suusta samalla kun naksun suolaisuus korostaa oluen maltaisuutta.

Sour Cream& Onion ja NEIPA 

Mieto mutta monipuolinen sipsimaku sopii sitrusmaisen mehukkaalle oluelle, josta sipsin kanssa korostuu humaloinnin hedelmäisyys samalla kun suolaisuus tuo esiin oluen mehuisuutta.

Etikkasipsi ja brittityylinen bitter 

Voimakkaan etikkaiset sipsit kesyyntyvät maltaisen bitterin kanssa samalla kuin oluesta aukeaa uusia aromeja sipsin suolaisuuden korostaessa makeutta.

Katso myös:

Ota haltuun olut ja irtokarkki -tasting!