TyS500 osa 9. Tarinaa Porista ja mallasviskin juhlavuosi

Monessa mukana oleva Mika Tuhkanen avaa hieman Beer Hunters -panimoravintolan ja tislaamon historiaa ja ounastelee tulevia.

Iloinen ja naureskeleva mies kameran linssin edessä on Beer Hunter’s panimoravintolan ja tislaamon perustaja ja päällikkö Mika Tuhkanen. Mies osallistuu voimakkaasti myös yhteiskunnalliseen toimintaan muun muassa kaupunginvaltuutettuna Porissa, Matkailu- ja ravintola-alan yhdistyksen MARA ry.n hallituksen jäsenenä ja hän on ollut myös Pienpanimoliiton puheenjohtaja. Mutta pidemmittä puheitta sukelletaan porilaisen oluen ja viskin maailmaan. Klikkaa videota ja katso loput, ole hyvä.

Tiesitkö, että tänä vuonna 25.11. suomalainen mallasviski täyttää 20 vuotta? Olutposti-lehden 19.11 ilmestyvässä talvinumerossa aihetta käsitellään laajemmin, mutta tässä alla pientä ennakkoa juhlavuoteen.
Beerhunter’sin löydät myös Olutpostin Oluttutkasta.

Tutkalla ympäri Suomen 500 tunnissa

Yhdistän tässä Tutkalla ympäri Suomen 500 tunnissa (TyS500) blogissa asiat, jotka ovat minulle rakkaita. Siis matkailun, kohtaamiset ja videoiden tekemisen. Tietenkin itse Oluen ja hyvä ruoan lisäksi. Tällä reissulla matkamme vie  Suomen rannikkoa ylös Perämeren perukoille, Savon kautta Karjalaan ja takaisin Stadiin. Vierailen muutamissa Olutpostin kumppanuuspanimoissa ja -ravintoloissa, jotka ovat mukana Oluttutkassamme.

Kaikki siis 500 tunnissa, joten eipä tarvitse hötkyillä ei. Siispä matkaan polkupyörät auton perässä, kuvauskamat takapenkillä ja takakontti pullollaan tavaraa. Kyseessä on 11-osainen sarja joka ilmestyy Olutpostin verkkoon aina keskiviikkoisin ja sunnuntaisin.

Teksti: cyde
Video: cyde (leikkaus: Harri Soinila)

TyS500 osa 8. Raumalaisen Linden Breweryn juhlavuosi.

TyS500 osa 7. Viiniasiantuntijan vieraana ahvenanmaalaisessa taivaassa

https://olutposti.fi/tys500-osa-6-naureskelua-olutta-ja-siideria-open-water-brewerylla/

TyS500 osa 5. Makumatkailua Ahvenanmaalla edistää Visit Åland

TyS500 osa 4. Stallhagen on enemmän kuin pelkkä panimo

Tutkalla ympäri Suomen 500 tunnissa osa 3. Koulu jonka penkillä viihtyy.

Tutkalla ympäri Suomen 500 tunnissa osa 2. Kakola go go!

Tutkalla ympäri Suomen 500 tunnissa osa 1. Ou nou lets go!