OlutPOSTI uutiskirje 3/2017

Lue koko uutiskirje— tästä

OlutPOSTIn sähköistäminen hyvässä vauhdissa

Suomen ainoan olutkulttuuriin paneutuvan median eli OlutPOSTIn verkkojulkaisun ensimmäinen kuukausi on nyt takana. Täytyy sanoa, että alku on ollut kaikin puolin lupaava ja kävijämäärät tasaisessa kasvussa.

Tällä hetkellä OlutPOSTIn verkosta löytyy uutisten ja artikkeleiden lisäksi mm. videoita, Aniko Lehtisen Kippis podcastingit, — Osmo ”Osku” Asikaisen retropalsta, olutkouluttaja Mikko Salmen Keikkakeittäjä -artikkeleita vuosien varrelta, useiden kirjoittajien Panimovisiitit, kaikki tiedossamme olevat kotimaiset olutblogit sekä kumppanuussivusto Reseptitaivaan syötteet. Pian aloittaa myös Ingrid Viertolan Aito siideri -niminen siideriblogi ja tapahtumakalenteria kehitetään eteenpäin. Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehitysideoita sivustolle. Ole mukana kehittämässä suomalaista olutkulttuuria!

Facebookissa OlutPOSTIlla on tällä hetkellä lähes 4700 seuraajaa ja kumppanuussivulla— Pienpanimot— yli 12 000 seuraajaa. OlutPOSTIn uutiset ovat esillä kummallakin palstalla.

Suomen Olutseura Helsinki Beer Festivaaleilla

Olutkansa kokoontuu tänä viikonloppuna 7.-8.4.— Helsingin Kaapelitehtaalle. Tänä vuonna tapahtuman kohdemaa on Unkari. Kyseessä on Suomen vanhin edelleen toiminnassa oleva olutfestivaali (19. vuosi.)

Festivaaleilla esittäytyy tänä vuonna yli 30 suomalaista pienpanimoa sekä kymmenittäin ulkomaalaisia panimoita, useita maahantuojia sekä ruokamyyntipisteitä. Lisäksi mukana on siidereitä sekä paljon vahvoja mallasjuomatuotteita. Paikalla on myös Suomen Olutseuran sekä— OlutPOSTIn standi. Tervetuloa juttelemaan olutseuralaisten kanssa!

OlutPOSTI -media vahvistaa rivejään

Suomen Olutseura ry:n kustantama OlutPOSTI -media on valinnut Jari ”cyde” Hyttisen / Provisual Oy johtamaan sähköisen liiketoiminnan kehitystä. Samalla Hyttinen vastaa OlutPOSTIn medioiden kumppanuusverkoston kehittämisestä sekä mainosmyynnistä.— Työuransa aikana Hyttinen on toiminut lähinnä musiikki- ja elokuvateollisuuden puolella mm. festivaali- ja multimediatuottajana. Hän on myös kulttuuri- ja HoReCa-alalla toimivan mainos- ja viestintäyhtiö Provisual Oy:n— vastaava tuottaja ja pääomistaja. Provisual Oy vastaa myös OlutPOSTI -lehden sähköisen puolen tuotannosta ja kehittämisestä.

Lue koko uutiskirje— tästä